На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
На земній кулі зареєстровано більше 30 млн. торговельних марок (в Україні – понад 100 тис.) і це число зростає щороку майже на мільйон
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Літня школа Академії ВОІВ в Одесі

2009-02-15

Розпочато відбір учасників до літньої школи з інтелектуальної власності в Україні. Її планується відкрити при Одеській національній юридичній академії на період з 21 по 30 липня 2009 року.

Проведення літньої школи з інтелектуальної власності ініційовано Держдепартаментом інтелектуальної власності спільно з Всесвітньою академією Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) у рамках програми професійного розвитку. Літня школа ВОІВ – це двотижневий захід інтенсивного навчання за програмою, розробленою ВОІВ, що охоплює базові аспекти інтелектуальної власності. Робота цієї школи націлена на студентів випускних курсів, викладачів та молодих професіоналів, досвід яких не перевищує п’яти років у сфері інтелектуальної власності. Робочою мовою літньої школи є англійська, що дозволяє залучити до участі студентів з усього світу, кількість яких складає від 30 до 40 осіб. Зараз реалізується п’ять таких навчальних програм, зокрема, в Швейцарії, Мексиці, Хорватії, Південній Кореї, Таїланді.

Відбір учасників здійснюється Всесвітньою академією ВОІВ. Програму заходу, реєстраційну форму та додаткову інформацію розміщено на сайті ВОІВ – www.wipo.int

В Україні планується відкрити вищезазначену школу при Одеській національній юридичній академії на період з 21 по 30 липня 2009 року.

Отже, організація літньої школи в Україні під егідою ВОІВ, Держдепартаменту інтелектуальної власності та Одеської національної юридичної академії, сприятиме підвищенню позитивного іміджу України, розвитку системи освіти у сфері інтелектуальної власності, підвищенню обізнаності у цій сфері та інтенсифікації міжнародного співробітництва.


Джерело: Державний департамент інтелектуальної власності

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100