На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Патентний повірений на безоплатній основі надає консультації
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Ілон Маск подарував всьому світу патенти Tesla

2019-02-04

У своєму прагненні зробити світ чистішим Ілон Маск (Elon Musk) заявив, що всі патенти компанії Tesla стають доступними для всіх бажаючих без будь-яких ліцензійних відрахувань.

У своїй заяві Ілон Маск заявив, що компанія не буде порушувати будь-які позови, пов'язані з порушенням її патентів, проти тих, хто планує використовувати технології Tesla.

Це дуже дивний жест в епоху, коли компанії ретельно відстоюють свої розробки і часто перетинаються в судах. Ілон Маск заявив, що його компанія не тільки думає про порятунок світу, але також докладає всіх зусиль для розвитку технологій електромобілів.

Тільки вчора ми повідомляли про те, що Федеральне бюро розслідувань затримало китайського співробітника компанії Apple по імені Цзіжонг Чен (Jizhong Chen), якого звинуватив у крадіжці технологій безпілотного автомобіля з метою передачі їх китайській компанії Xiaopeng Automobile.

Ілон Маск заявив, що він не вірить в патенти, користь з яких отримуюсть не винахідники, а тільки гігантські корпорації і юристи, що відстоюють їх інтереси в судах. Подібні патенти, за словами Маска, стримують прогрес.

Він додав, що Tesla буде відкрито виступати проти компаній, які будуть використовувати їх патенти, а потім продавати свою продукцію за вищими цінами.

Глава Tesla висловив надію, що це підштовхне і інші компанії піти в даному напрямку, щоб створювати нові технології в більш швидкому темпі.

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100