На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
На земній кулі зареєстровано більше 30 млн. торговельних марок (в Україні – понад 100 тис.) і це число зростає щороку майже на мільйон
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

ФСО Росії зареєструвала домен Путін2012.рф

2010-09-16

Федеральна служба охорони Росії виявилася найбільшим власником доменів в зоні. РФ. За даними офіційної статистики зони. РФ, на ФСО зареєстровано 424 домени, що становить 2,35 відсотка від загального числа доменів, виданих в ході пріоритетної реєстрації Координаційним центром доменної зони. РФ.

У числі доменів, виданих ФСО, виявилися "Аппаратправительствароссийскойфедерации.рф", "Гаражоcобогоназначения.рф" і "Путин2012.рф" (а також "Путин-2012.рф"). Домени були видані Службі спеціального зв'язку та інформації ФСО.

Крім доменних імен, які мають відношення до діяльності ФСО, на це відомство також були зареєстровані домени, назви яких містять загальновживані слова. Зокрема, ФСО вдалося зареєструвати домени Война.рф, Ветерани.рф і Блог.рф.

Також до десятки найбільших власників доменів в зоні. РФ увійшли організації Мир, Нові технології, Торговий дім Світ-2000 та АТ Lineberger-Advisers. Цим організаціям вдалося зареєструвати такі домени, як Музика.рф, Здоровье.рф, Счастье.рф і Страхование.рф.

Виступаючи на слуханнях, присвячених підведенню підсумків пріоритетної реєстрації доменів в зоні. РФ, генеральний директор реєстратора Reg.ru Олексій Королюк заявив, що, на його думку, патентна компанія Мир - це сквотери, передає РІА Новини. Таким чином, Королюк визнав, що Мир зареєструвала ці домени з метою подальшого перепродажу за вищою ціною.

Пріоритетна реєстрація доменів в зоні. РФ завершилася 16 вересня. Всього з листопада 2009 року в цій зоні було зареєстровано понад 18 тисяч доменів. Очікується, що відкрита реєстрація доменів для всіх бажаючих почнеться вже в листопаді 2010 року.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:

групи: Інтернет; Росія
теги: Росія; сайт; інтернет; домен




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100