На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Вокаліст Eagles засудив каліфорнійського політика

2010-06-03

Вокаліст і барабанщик американської рок-групи Eagles Дон Хенлі виграв судовий позов проти члена законодавчих зборів штату Каліфорнія Чарльза Девора, повідомляє видання Spinner.

Музикант звинувачував політика в незаконному використанні в передвиборній кампанії пісень "The Boys of Summer" та "All She Wants to Do Is Dance" зі свого сольного альбому "Building the Perfect Beast" 1984 року.

Республіканець, який балотувався до Сенату США, власноруч змінив текст композицій і зняв на них ролики, які були викладені на YouTube. Пісня "The Boys of Summer" ("Літні хлопчики") стала називатися "Hope of November" ("Надія листопаду") і висміювала президента США Барака Обаму, а трек "All She Wants to Do Is Dance" ("Все, що вона хоче, це танцювати") перетворилася на "All She Wants to Do Is Tax" ("Все, що вона хоче, це збирати податки") і апелювала до суперниці Девора по передвиборній гонці Барбари Боксер.

Дон Хенлі дізнався про вчинок політика тільки після того, як пісні стали хітами в Мережі. Музикант подав позов до суду про порушення авторських прав. Чарльз Девор відмовився визнавати провину, заявивши, що його треки були всього лише пародією, проте суд зайняв сторону лідера Eagles. Про будь-які компенсації, присуджені Хенлі, не повідомляється.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100