На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
На земній кулі зареєстровано більше 30 млн. торговельних марок (в Україні – понад 100 тис.) і це число зростає щороку майже на мільйон
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Nokia запатентувала два планшета

2011-03-19

Компанія Nokia одержала патенти на два планшета з сенсорними дисплеями, пише техноблог Electronista. Фотографії та інформація про пристрої опублікована на сайті патентного бюро США.

Перший планшет нагадує за дизайном смартфон Nokia N8. Модель має закруглені бічні стінки, а її торці будуть плоскими з гострими кутами з лицьової і задньої панеллю. Друга модель дещо відрізняється і має прямий кут з лицьовою панеллю.

У патентній документації зазначено, що відповідні заявки були подані в травні 2010 року. Nokia поки офіційно не повідомляла про випуск власних планшетів.

Разом з тим, у квітні 2010 року в Мережі з'явилися відомості про прийдешнє випуску планшета компанії. Тоді видання The Street, посилаючись на відомості аналітиків, повідомило, що планшет Nokia з'явиться восени 2010 року.

Очікувалося, що планшет Nokia буде працювати на базі мобільної ОС MeeGo, яка розробляється Nokia спільно з Intel. Однак на початку 2011 року Nokia оголосила про намір укласти партнерську угоду з Microsoft. За його умовами, основною платформою для смартфонів фінської компанії стане Windows Phone. Однак про плани переказу на ОС Microsoft планшетів офіційно не повідомлялося.

джерело: Електроніка
корисний матеріал? Натисніть:

групи: реєстрація прав; світ
теги: сайт; США; Nokia; комп'ютерні технології; дизайн




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100