На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Сила інтелекту не в тому, щоб все знати, а в тому щоб знати, де в даний момент можна знайти необхідну інформацію
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Ізраїльський інженер звинуватив Applied Materials і "російського" колегу в крадіжці патенту

2011-02-03

Ізраїльський інженер Цві Лахат подав позов проти одного з гігантів мікроелектроніки компанії Applied Materials, звинувативши її в крадіжці належної йому запатентованої технології. Разом з нею відповідачем виступає раніше працював з Лахат інженер Микола Коварская, повідомляє "Глобс".

Згідно позовній заяві, в 1999 році Applied Materials звернулася до належної йому компанії "Тамхіль-Тек", в рамках якої він розробив метод покриття міддю силіконових пластин для мікроелектронних схем. Американський концерн просив перевірити можливість використання нової технології для своїх потреб.

Лахат відправив у США Коварская, обіцяючи, що якщо американський концерн погодиться на співпрацю, Коварская буде призначений головним розробником проекту.
"Глобс" публікує твердження позивача, згідно з яким, повернувшись із США Коварская повідомив йому, що компанія Applied Materials має намір скористатися запропонованою технологією і що "Тамхіль-Тек" слід готуватися до отримання замовлення. Проте відразу після цього Коварская став ухилятися від зустрічей з Лахат і не виводив його на зв'язок з представниками Applied Materials.

Незабаром Коварская оголосив про своє звільнення у зв'язку з отриманням вигідної пропозиції про роботу в США. Оскільки Лахат не вдалося зв'язатися з Applied Materials, він вирішив, що компанія відмовилася від використання його технології.

Позивач стверджує, що тільки через кілька років дізнався, що Коварская був прийнятий на роботу в Applied Materials, яка запатентувала розробки Лахат і успішно застосовувала у своїх виробничих процесах. При цьому під патентами стоїть підпис Коварская в якості головного розробника.

корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; Недобросовісна конкуренція; світ
теги: США; інтернет




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100