На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У будь-якій цивілізованій країні права інтелектуальної власності повинні бути такими ж святими і непорушними, як і право приватної власності
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Microsoft виплатить компанії Virnet 200 млн доларів за порушення патентів

2010-05-17

Корпорація Microsoft повідомила про врегулювання патентних розбіжностей з компанією Virnet Holdings. За умовами досягнутої угоди Microsoft виплатить Virnet 200 млн доларів, щоб остання зняла свої обвинувачення. Нагадаємо, що Virnet обвинувачувала Microsoft у порушенні двох патентів, що описують технології комунікації через Інтернет.

Обидві компанії анонсували факт досягнення угоди через два місяці після того, як Федеральний суд штату Техас ухвалив виплатити Microsoft 105,75 млн доларів за допущені порушення. Фактичний розмір виплат виявився майже у два рази більшим, тому що Microsoft й Virnet також домовилися про подальше використання патентованих технологій з боку Microsoft.

Нагадаємо, що компанія Virnet займається розробкою комунікаційного програмного забезпечення й технологій для зв’язку за допомогою глобальної мережі. Позов від компанії був поданий ще в 2007 році. У ньому компанія обвинувачувала Microsoft у незаконному використанні патентів, що описують роботу захищених алгоритмів технології приватних віртуальних мереж VPN.

джерело: CyberSecurity
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100