На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Сила інтелекту не в тому, щоб все знати, а в тому щоб знати, де в даний момент можна знайти необхідну інформацію
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Кінотеатр у Краматорську крутив «Бій з тінню» до української прем’єри стрічки

2005-05-13

Видання Восточный проект повідомило подробиці порушення кримінальної справи у зв’язку з демонстрацією російського фільму «Бій з тінню» в одному з кінотеатрів Краматорська (Донецька обл.)

За даними оперуповноваженого міського управління міліції Краматорська старшого лейтенанта Івана Коннова, з 29 березня по 19 квітня співробітниками міліції проводилася щорічна операція «Інтелект». Напередодні, 27 березня, було отримано лист від компанії «Централ Партнершип Україна» про можливе порушення краматорськими прокатниками авторських прав на демонстрацію фільму «Бій з тінню», українська прем’єра якого повинна була відбутися тільки 1 квітня. Співробітники міліції відвідали кінотеатр «Родина» і кінозал «Краматорськ» у бізнесі-центрі «Краматорськ» і з’ясували, що там дійсно показують цей фільм.

Правоохоронці перевірили права прокатників на демонстрацію фільму «Бій з тінню». У кінотеатрі «Родина» порушень не виявили, а в «Краматорську» фільм демонструвався з піратського DVD. Компанія — власник авторських прав оцінила завдану їй шкоду у 763 тисячі гривень. На даний час триває розслідування.

Валерій Карпенко, генеральний директор ТОВ «Тяжпромкомплект», під контролем якого перебує кінозал, погоджується, що працівники кінозалу виявили самодіяльність, показуючи фільм з неліцензійного DVD. Але сума збитків, виставлена компанією, на його думку, занадто висока. З приводу порушення кримінальної справи Валерій Карпенко заявив, що довідався про це вперше з інтернет-інформації.

За словами директора «Тяжпромкомплекту», кінотеатр «Краматорськ» працював здебільшого як конференц-зал, іноді влаштовуючи дитячі і вечірні кіносеанси. На початку квітня цього року «Тяжпромкомплект» одержав свідоцтво про внесення суб’єкта кінопрокату в держреєстр виробників, розповсюджувачів і демонстраторів фільмів та уклав договір з фірмою-дистриб’ютором фільмів.

 

Журнал «Інтелектуальна власність»


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100