На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Сила інтелекту не в тому, щоб все знати, а в тому щоб знати, де в даний момент можна знайти необхідну інформацію
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Англійська компанія презентувала в Україні із запатентованою рецептурою та технологією виробництва горілку «Medkoff»

2003-11-23

 

10 листопада англійська компанія «Medkoff» презентувала в Україні однойменну марку горілки. Інвестиції компанії у виробництво та просування продукту впродовж року становитимуть близько $3 млн. Найближчим часом на українському ринку буде представлено чотири запатентовані види горілки: Original, Classic, Royal, Wild Honey. Їх виробництво вже розміщено на одному з найбільших українських лікеро-горілчаних заводів. За словами керуючого директора компанії Майкла Кемпбелла, «MEDKOFF» — «це справжня революція у горілчаному виробництві, унікальність полягає у тому, що це не медова горілка — це горілка, пом’якшена медом. Її аналогів у світі не існує».

Технологія виготовлення «MEDKOFF» спирається на адсорбуючі властивості меду, при цьому його білки при взаємодії з водоспиртовою сумішшю згортаються й вбирають у себе всі шкідливі мікродомішки спирту. Пом’якшення горілки у такий спосіб було винайдено російським лікарем-дієтологом Воскресенським (1856-1932), який писав свої твори під псевдонімом «Доктор Медков». Однією з його розробок і була горілка, яку пом’якшували медом. Через сто років нащадки Воскресенського, які мешкають у Лондоні, знайшли в архівах матеріали його дослідів, у яких він описав технологію та особливості своїх розробок.

Ці ідеї їх зацікавили і минулого року вони створили компанію «Medkoff» і запатентували рецептуру та технологію виробництва горілки. Як вважають у компанії, оригінальна рецептура «Medkoff» повинна сподобатися українському споживачеві, тим паче, що деякі складові використовуються у горілці вперше: і прополіс, і бджолине маточне молочко, й альпійські трави та витяжки з них.

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100