На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У США «індустрія копірайту» створює 5% ВВП, а інтелектуальна власність є головною статтею експорту
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

У США прискорений "зелений" патентний процес

2011-06-13

Нова пілотна програма в США по патентах і товарним знакам прагне до прискореного розгляду "зелених" патентів, трудомісткий процес, яких часто займає близько 40 місяців в рамках нинішньої системи. В новій системі, як очікується, цей процес займе близько 12 місяців.

"Американська конкурентоспроможність залежить від інновацій і від творчості американців з розробки нових технологій", сказав в прес-релізі міністр торгівлі США Гері Лок.

"Гарантуючи, що багато нових продуктів отримає патентний захист більш швидко, ми можемо заохочувати наших яскравих новаторів, інвестувати необхідні ресурси в розробку нових технологій і допомогти довести ці технології на ринок швидше", додав Локк.

Перші подані 3000 "зелених" патентних заявок будуть мати право на нову систему.

"Кожен день, упущений у процесі патентування «зелених» інноваційних технологій, заважає їм прийти на ринок, завдає шкоди нашій планеті і є загубленим в створенні зеленого бізнесу і зелених робочих місць ", сказав в релізі заступник міністра торгівлі з інтелектуальної власності та директор USPTO Девід Kappos.

Карл Хортон, головний адвокат інтелектуальної власності "Дженерал Електрик", називає нову програму "приголомшливий механізм" для прискорення поширення запатентованих технологій.

Як знак того, що компанії знову шукають чисті технологій в якості об'єктів надійних інвестицій, служить щоквартальний звіт про 274 американським патентам чистої енергії, наданий у другому кварталі 2009 року. Найбільше зростання було в області паливних елементах, вітрової та сонячної енергії і Honda займає лідируючі позиції в числі виданих патентів.

корисний матеріал? Натисніть:

групи: Винаходи і корисні моделі; Інноваційна діяльність; світ
теги: США




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100