На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У світі діє понад 5,8 млн. патентів і кожний день подається 2 тис. патентних заявок, в Україні зареєстровано 86 тис. патентів на винаходи
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

У російських соціальних мережах з'явився легальний відеоконтент

2010-07-25

Портал Ivi.Ru починає транслювати легальний відеоконтент в соціальних мережах «ВКонтакте» та «Мой Мір@Mail.Ru».

Завдяки спеціальному додатку користувачі цих ресурсів тепер можуть дивитися фільми, серіали, ТВ-шоу і програми, мультфільми та кліпи, права на які є у Digital Access - компанії, що володіє Ivi.Ru. У Digital Access стверджують, що в історії Рунету це перший випадок, коли правовласники будуть отримувати рекламні відрахування від трансляції свого контенту в соціальних мережах. Монетизація програми буде здійснюватися за рахунок показу відеореклами.

Ivi.Ru належить компанії Digital Access, яку в 2009 році придбала інвестиційна фірма ru-Net Ltd Леоніда Богуславського, співвласника «Яндекса» та інтернет-магазину «Озон». Digital Access володіє правами на показ відеоконтенту більш ніж 100 правовласників, серед яких телеканали ТНТ, СТС, MTV, «Муз-ТВ», кінокомпанії «Централ Партнершип» і «Амедіа», студії «Союзмультфільм», «2В Студія», RWS, World Fashion Channel та інші.

Директор Digital Access Ганна Знам'янська відзначає, що Ivi.Ru також має намір співпрацювати із соціальною мережею «Однокласники». Мова йде про запуск сервісу, який дозволить користувачам відзначати ролики, які сподобалися і транслювати посилання в своїй стрічці новин.

Нагадаємо, що з березня цього року додаток компанії «відеолюбитель» почав працювати в мережах «ВКонтакте», «Мій світ» і «Світ тісний». «Відеолюбитель» розробив ПЗ для онлайнового перегляду та завантаження фільмів, а контент надає портал Video.Ru (працює з правовласниками «Ленфільм», «Російський фільм», дистриб'юторською компанією «Кіно без кордонів» та іншими). Перегляд картини, наданою «відеолюбителем», обходиться користувачеві в 49-100 рублів.

джерело: Компьюлента
корисний матеріал? Натисніть:

групи: фонограми, відеограми; Інтернет; Росія
теги: твір мистецтва; Росія; сайт; інтернет; картина; фільм; мультфільм




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100