На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У світі діє понад 5,8 млн. патентів і кожний день подається 2 тис. патентних заявок, в Україні зареєстровано 86 тис. патентів на винаходи
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Американська компанія запатентувала смайлик сарказму

2010-01-22

Американська компанія SarcMark заробила вже кілька тисяч доларів на смайліку, що виражає сарказм, пише The Daily Telegraph. Фірма розробила відповідний знак, запатентувала його й стала продавати по 2 долари через свій сайт у середині січня 2010 року.

Засновник SarcMark Даг Сак (Doug Sak) відмовився повідомити, скільки саме вдалося заробити фірмі, сказавши лише, що виторг за перший тиждень продажів обчислюється тисячами доларів. Він також розповів, що кілька компаній, що розробляють програмне забезпечення, і соціальних мереж уже виразили бажання використати смайлік у своїх додатках.

Сак відзначив також, що вони з партнерами готувалися до відкриття SarcMark вісім років. Основна складність, за його словами, полягала в тім, щоб розроблений ними графічний символ «потоваришував» з більшістю використовуваних текстових форматів і шрифтів.

Бізнесмени не мають наміру обмежуватися просуванням свого значка як смайлику. Зокрема, вони сподіваються зробити його загальновживаним символом сарказму в субтитрах для глухих.

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100