На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Кишеньковий персональний комп’ютер (КПК) – обов’язковий атрибут безперервного творчого процесу і незамінна річ для творчої людини
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Ім’я Боба Марлі стане брендом для кави й пива

2009-02-19

Родина музиканта Боба Марлі має намір випустити на ринок ряд товарів під ім’ям самого знаменитого виконавця реггі у світі. Серед товарів, вихід яких планується під маркою Bob Marley — пиво, кава, навушники, сноуборди, взуття, сумки, відеоігри, музичні інструменти й електроніка. Деякі з речей будуть названі на честь відомих пісень Марлі або популярних рядків з його пісень. Для того, щоб перетворити ім’я свого покійного батька в бренд, донька Марлі Седелла уклала контракт із інвестиційною компанією Hilco.

«Ми готові дати ліцензію [на використанням імені Боба Марлі] практично на що завгодно», — сказала старша дочка Марлі.

Вона вже опублікувала дитячу книгу за назвою «Три маленькі пташки», що повторює назву однієї з пісень Боба Марлі. За словами Седелли, вона обмірковує можливість випуску лінії дитячого одягу, іграшок і взуття під маркою «Три маленькі пташки».

Ще одна ідея доньки Марлі — відкриття кафе за назвою One Love, де, за словами Седелли Марлі, люди зможуть «поїсти смачної їжі з Ямайки, поговорити про музику, послухати живі виступи музикантів». Відкрити кафе сімейство Марлі збирається відразу в декількох місцях — у Лондоні, Азії й Амстердамі. За словами членів родини Марлі, вони не мають наміру занадто комерціалізувати ім’я знаменитого музиканта і його творчість. Однак вони хочуть задовольнити попит на товари, асоційовані з ім’ям Марлі, які зараз виробляються без дозволу родини музиканта. Обсяги цього бізнесу оцінюються приблизно в 600 млн. доларів у рік.

«Для піратів це великий бізнес. Ми хочемо покласти цьому кінець і зробити так, щоб під ім’ям Марлі продавалися тільки відповідним нашим стандартам товари», — заявила дочка Марлі

Зараз на Багамах уже існує курорт Bob Marley Resort&Spa, що, можливо, стане мережею готелів


Джерело: BBC

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100