На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
В Україні на 01.10.2013 (з 1992 р.) зареєстровано 394423 охоронних документів на ОПВ, із них патентів: 108167 на винаходи, 83871 на корисні моделі, 25522 на промзразки, 176805 свідоцтв на знаки для товарів і послуг, 13 свідоцтв на топографії ІМС, 20 реєстрацій КЗПТ та 25 свідоцтв на право на використання зареєстрованих КЗПТ
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

PizzaHut зміна назви обійдеться дорожче

2008-10-17

PizzaHut, як відомо, вирішила змінити свою назву на PastaHut — це рішення викликане необхідністю просувати нове меню.

Однак через свою нерозторопність ребрендінг може обійтися компанії ще дорожче, ніж вона планувала: круглу суму доведеться витратити на покупку «брендованих» доменів.

Дев’ять ресторанів в Англії вже поміняли свою назву. Менеджери, що ведуть проект по зміні бренду, зареєстрували домен pastahut.co.uk, але не подумали відразу про інші зони. Це привело до того, що кіберсквотери встигли швидко зареєструвати pastahut.net, pastahut.info, pastahut.org і тепер чекають пропозицій від компанії.

Можливо, ці три доменних імені зовсім не цікавлять керівництво PastaHut, але головна мета — pastahut.com — також виявилася зайнятою. Власник зареєстрував його 8 років тому. Pizzahut швидше за все не вдасться довести порушення власності на торговельну марку й відібрати цей домен у власника законним шляхом, тому що домен був зареєстрований багато років тому.

Відповідно до останніх звітів, Pizzahut планує інвестувати понад $180 млн у ребрендінг. Учасники ринку дивуються, що при такому розмаху маркетологи компанії забули звернути увагу на ринок доменів й інвестувати кілька сотень доларів в імена, щоб захистити свій бренд.


Джерело: MMR

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100