На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Кишеньковий персональний комп’ютер (КПК) – обов’язковий атрибут безперервного творчого процесу і незамінна річ для творчої людини
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

LG подала позов проти Hitachi і Fujitsu

2007-07-28

Компанія LG Electronics подала зустрічний позов проти Hitachi America Ltd, Hitachi Ltd. і Fujitsu Hitachi Plasma Display Ltd., наполягаючи на грошовій компенсації за порушення прав на інтелектуальну власність.

LG і Hitachi намагаються дійти згоди стосовно патентів на технології плазмених екранів з 2005 р. Патентна формула LG включає чотири патенти, зв’язані зі схемами управління дисплеями плазмених панелей, і три патенти, пов’язані з механізмом і структурою чарунок плазмених панелей.

«Інтелектуальна власність — це ключова цінність компанії LG і ми завжди будемо захищати її», – наполягає виконавчий віце-президент і голова Центра інтелектуальної власності компанії LG Джейонг Гван Лі. «Японські компанії як конкуренти на світовому ринку плазмених панелей отримують сьогодні все більше патентних позовів. Ми будемо вживати профілактичних заходів у цій ситуації, щоб захистити як свої існуючі патенти, так і заявки на патенти, які вже подані».

Раніше у квітні Hitachi подала позовну заяву в районний суд Техаса (США) за порушення авторських прав на аналогічні технології, стверджуючи, що споконвічно вони були винайдені Hitachi. Зараз зустрічний позов подає LG. Ситуація, що склалася, викликана скоріш за все розбіжностями в думках стосовно походження технологій кожної з компаній у сфері плазмених панелей.


Джерело: Журнал «Інтелектуальна власність»

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100