На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У США «індустрія копірайту» створює 5% ВВП, а інтелектуальна власність є головною статтею експорту
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Неправомірне використання українських брендів «Сандора» та «Артемсіль» виявлено в Азербайджані

2005-10-28

В ході останнього засідання Міждержавної ради з антимонопольної політики країн СНД Голова ради — Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв обговорив з керівництвом конкурентного відомства Азербайджану низку актуальних питань двосторонньої співпраці.

У рамках реалізації Угоди про співробітництво в галузі конкурентної політики між Урядами України та Азербайджану, а також підписаного у травні 2004 року протоколу спільних дій, азербайджанська сторона повідомила про деякі прояви недобросовісної конкуренції відносно українських товаровиробників на території своєї країни.

Зокрема, як повідомив директор Департаменту з антимонопольної політики Міністерства економічного розвитку Рагім Гусейнов, Департамент виявив та припинив неправомірне використання відомого українського торгового бренду «Сандора» азербайджанським виробником соків.

Наразі Департамент досліджує дії вітчизняного підприємства на предмет незаконного застосування іншої української торговельної марки — «Артемсіль», використання недобросовісним підприємцем при цьому недоброякісної та шкідливої продукції.

Зі свого боку Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв зазначив: «Ми задоволені тим, що договір з азербайджанською стороною не залишився на папері, а наповнюється конкретним змістом. Завдяки оперативному реагуванню конкурентного відомства Азербайджану на звернення української сторони вдалося захистити добре ім’я наших видатних товаровиробників».


АМКУ


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100