На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Порядок реєстрації виробників та розповсюджувачів програмного забезпечення

2003-02-22
Держдепартамент

На виконання завдань, передбачених Концепцією легалізації програмного забезпечення та боротьби з нелегальним його використанням, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 15 травня 2002 року № 247-р, наказом Міністра освіти і науки України від 8 січня 2003 року № 8, утворено Реєстр виробників та розповсюджувачів програмного забезпечення (надалі – Реєстр).

Для занесення до Реєстру необхідно подати до Державного підприємства “Інтелзахист” (01030 м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 34) особисто заявником чи надіслати рекомендованим поштовим відправленням такі документи:

1. Заяву встановленого зразка.

2. Копію свідоцтва про державну реєстрацію суб`єкта підприємницької діяльності.

3. Витяг із статутних документів, яким передбачено діяльність, пов`язану з виробництвом та (чи) розповсюдженням програмного забезпечення.

4. Копії свідоцтв про внесення до ЄДРПОУ та про реєстрацію платника податку на додану вартість.

5. Довідку державної податкової служби за місцем реєстрації про взяття суб`єкта на облік як платника податків.

6. Копію документу про присвоєння індивідуального податкового номера.

7. Авторські договори, ліцензійні угоди чи договори (контракти) або інші документи, якими підтверджується наявність у суб`єкта підприємницької діяльності авторського права на програмне забезпечення, або в яких зазначаються дозволені способи використання програмного забезпечення. Вищезазначені документи повинні містити повну назву та коротку характеристику програм, які розробляє чи розповсюджує суб’єкт реєстрації.

8. Документи, що підтверджують місцезнаходження суб`єкта підприємницької діяльності (копії договорів оренди, купівлі-продажу приміщення та інші).

9. Відомості про керівника і головного бухгалтера (назва посади, П.І.Б., контактний телефон).

10. Відомості про електронну адресу (E-mail) та адресу веб-сайту у мережі Internet.

Крім зазначених документів, у випадку, якщо суб`єкт підприємницької діяльності здійснює розповсюдження програмного забезпечення на дисках для лазерних систем зчитування, до заяви додається копія ліцензії на виробництво (імпорт) дисків для лазерних систем зчитування. У разі, коли розповсюджувач не є безпосередньо виробником (імпортером) дисків для лазерних систем зчитування, до заяви додаються документи, що підтверджують законність потрапляння дисків для лазерних систем зчитування від безпосереднього виробника (імпортера) до розповсюджувача, та копія ліцензії на виробництво (імпорт) безпосереднього виробника (імпортера).

Заява та копії вищезазначених документів повинні бути завірені підписом керівника суб`єкта господарювання та скріплені печаткою суб`єкта господарювання.

Усі вищезазначені документи необхідно надавати у папці.

Заява про внесення до Реєстру розглядається у місячний термін з дня надходження до Державного підприємства “Інтелзахист”.

У випадку наявності і повноти усіх документів, необхідних для реєстрації, відповідності їх вимогам нормативно-правових актів та достовірності інформації, відображеної у наданих документах, приймається рішення про внесення до Реєстру.

Після прийняття рішення про внесення до Реєстру заявникові (на його прохання) видається свідоцтво за встановленим зразком.

Оплата за реєстрацію виробників та розповсюджувачів програмного забезпечення не передбачена.

Прийом документів, необхідних для занесення до Реєстру, розпочнеться з 1 березня 2003 року.

джерело: http://www.spou.kiev.ua/index6.htm
корисний матеріал? Натисніть:




2020-11-20
Жива вода
інші статті...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100