На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

ЕКСПЕРТНО-АНАЛІТИЧНА ГРУПА СУПРОВОДУ І ПІДТРИМКИ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ

2019-05-09

Сьогодні становище на ринку праці визначають нові, інноваційні та інтеграційні технології, в тому числі і технології, віднесені до категорії «SMART TECHNOLOGIES».

Станом на сьогоднішній день вже досить добре розвинулися такі напрямки зазначених технологій, як:

  • розумний транспорт і розумні транспортні засоби;
  • розумне виробництво і розумне технологічне обладнання;
  • розумний дизайн;
  • розумні медичні технології, апарати та інструменти і розумне медичне обладнання;
  • розумна робоча сила.

Ці та деякі інші напрямки забезпечують сьогодні інтенсивний ріст зазначених технологічних і виробничих систем і відкривають для інновацій і талановитих інноваційних фахівців величезний ринок і оптимальні умови працевлаштування.

ЕКСПЕРТНО-АНАЛІТИЧНА ГРУПА СУПРОВОДУ І ПІДТРИМКИ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ розпорядженні професійним досвідом і розробками в найактуальніших технологічних напрямках, визначених як базові для розвитку сучасної, в тому числі і розумною енергетики, альтернативних джерел енергії, інформаційних і теле-комунікаційних структур, медицини і медичного обладнання, безвідходного виробництва продуктів харчування, косметичних та фармацевтичних засобів, об'єктів екологічно чистого транспорту, засобів еколо ня захисту, виробництва композитних матеріалів і методиками застосування нано-технологій в звичайних виробничих процесах і традиційні продукти і виробах.

Такий досвід і знання дозволяють оперативно дати експертну оцінку професійним можливостям звернулися і в подальшому допомагає підготувати для них необхідні документи і матеріали для вирішення різних завдань, в тому числі і імміграційного характеру.

Для зацікавлених у вирішенні своїх питань, пропонується такий процес, що включає кілька етапів.

Як почати системну аналітичну оцінку своїх можливостей реально отримати відповідність критеріям і вимогам що ставляться до екстраординарної фахівця в умовах розумних технологій?

Почнемо з оцінки професійного рівня фахівця.

Необхідно спробувати відповісти самим собі на такі прості питання:

  • хто ви за фахом і яку спеціальність чи талант ви вибираєте для демонстрації і докази вашої екстраординарності в тій області розумних технологій, яка вам подобається?
  • як ви оцінюєте ваш професійний і інноваційний рівень?
  • як ваші колеги або інші фахівці оцінюють вашу професійність, успішність, наполегливість, екстраординарність і ваш професійний талант?
  • відзначав чи хтось такі ваші заслуги, як ваш талант, ваші успіхи, ваші досягнення в професійній області, ваш художній талант і смак, вашу винахідливість, ваш високий професійний рівень і відповідність цього рівня вимогам і умовам розумних технологій і обладнання?
  • чи використовувалися де або в областях впровадження розумних технологій і розумного обладнання ваші пропозиції, розробки, проекти, програми, алгоритми?
  • що принесло реальне використання ваших пропозицій, розробок, проектів, програм, алгоритмів і т.п. в умовах розумних технологій і їх поєднань?
  • навчили ви молодих фахівців розробленим вами прийомам і методам, домоглися ваші учні або ті яких ви чого небудь навчили якихось позитивних результатів в умовах виробничих або наукових структур в умовах розумних технологій?
  • брали участь ви з демонстрацією або викладенням своїх інноваційних ідей, розробок, теорій і методик перед професійною аудиторією співробітників виробництв з розумним технологічним циклом і обладнанням, яка була реакція аудиторії?

Якщо у вас є що відповісти на ці та подібні питання, то вам є сенс отримати консультацію у експерта ЕКСПЕРТНО-аналітичної ГРУПИ СУПРОВОДУ І ПІДТРИМКИ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ, звернувшись на адресу:

unitechconsultinginfo@gmail.com

Як правило експерт групи або навіть, в разі необхідності, група експертів, за інформацією і результату консультації, готує свої системні питання і на базі цих питань і ваших відповідей готує і пред'являє вам своє експертну думку.

Найважливішим в підготовці і проведенні консультації є глибока конфіденційність.

Якщо складена на підставі запропонованих вам питань і ваших відповідей під час консультації аналітична матриця покаже, що ваш інноваційний і екстраординарний потенціал і також потенційний метод і інструментарій його впевненого докази покажуть хоча б 75 очок зі ста можливих, експерти групи представлять вам інформацію про можливі подальші кроки реалізації ваших планів і намірів в США.

корисний матеріал? Натисніть:




2020-11-20
Жива вода
інші статті...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100