На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Британська телекомпанія вирішила відсудити бренд Skype

2010-08-12

Британська телекомпанія British Sky Broadcasting (BSkyB), 39,1 відсотка якої належить корпорації Руперта Мердока News Corp., Вирішила оскаржити в суді права Skype на використання в назві її торгової марки. Про це повідомляє Reuters.

Представники телекомпанії побоюються, що споживачі можуть подумати, ніби мова йде про одну компанії. За даними BSkyB, опитування населення це підтвердили.

Як пише The Daily Telegraph, юридичні суперечки щодо бренду ведуться вже більше п'яти років. Однак громадськості це стало відомо тільки у понеділок 9 серпня, коли Skype повідомила про рішення провести первинне розміщення акцій на біржі.

У заявці на IPO говорилося, що BSkyB оскаржує використання бренду Skype на території Європейського союзу, Індії, Норвегії та Бразилії, пише The Financial Times. Видання також повідомляє, що в липні Євросоюз визнав вимоги BSkyB обгрунтованими.

Тим часом в Skype стверджують, що компанія отримала згоду на використання логотипу та торгової марки від регуляторів у Бразилії, Туреччини і Швейцарії. Представники Skype також відзначають, що для компанії надзвичайно важливо виграти справу. В іншому випадку бренд почнуть використовувати треті особи.

Skype, заснована в 2003 році, є лідером в області інтернет-телефонії. База абонентів компанії налічує більше 500 мільйонів користувачів. У 2009 році голосовий трафік користувачів Skype перевищив 54 млрд. хвилин, що становить 13 відсотків від обсягу всього міжнародного голосового трафіку.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; Інтернет; світ
теги: торговельна марка; судова практика; Євросоюз; інтернет; Великобританія; суперечка




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100