На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
На земній кулі зареєстровано більше 30 млн. торговельних марок (в Україні – понад 100 тис.) і це число зростає щороку майже на мільйон
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

"Російський піонер" та Маркер посварилися через новий роман Натана Дубовицького

2010-07-28

Інтернет-видання Маркер видалило зі свого сайту текст нового роману Натана Дубовицького "Машинка і Вєлік, або Спрощення Дубліна" через претензії з боку журналу "Російський піонер", який заявив про свої виключні права на цей твір. Електронна копія листа гендиректора "Російського піонера" з вимогою видалити роман з сайту опублікована на сайті Маркер. В інтернет-виданні відзначили, що це зроблено до прояснення ситуації.

Текст роману Натана Дубовицького був опублікований маркером 27 липня. "Російський піонер" планує надрукувати його в своєму серпневому номері. Про те, що Дубовицький написав новий роман, головний редактор "Російського піонера" Андрій Колесников повідомив 14 липня. Він відзначив, що "Машинка і Вєлік" - це епос про сучасну Росію у навколишньому просторі.

Перший роман Натана Дубовицького, "Околоноля", був опублікований "Російським піонером" влітку 2009 року. Незабаром після цього поширилися чутки, що під цим псевдонімом ховається перший заступник глави адміністрації президента Росії Владислав Сурков.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; Інтернет; Росія
теги: твір мистецтва; Росія; роман; видавництво




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100