На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
В Україні на 01.10.2013 (з 1992 р.) зареєстровано 394423 охоронних документів на ОПВ, із них патентів: 108167 на винаходи, 83871 на корисні моделі, 25522 на промзразки, 176805 свідоцтв на знаки для товарів і послуг, 13 свідоцтв на топографії ІМС, 20 реєстрацій КЗПТ та 25 свідоцтв на право на використання зареєстрованих КЗПТ
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Content ID допоможе боротися з піратством на YouTube

2010-06-20

Директор по розробках YouTube в Європі Олівер Хекман розповів про дотримання авторських прав на YouTube і про останні розробки компанії в цій галузі.

Представник YouTube докладно розповів про систему Content ID, яка допомагає правовласникам відстежувати контент на хостингової платформі. Система Content ID дозволяє ідентифікувати аудіо-та відеоматеріали, завантажені на YouTube і складаються повністю або частково з контенту, що належить правовласнику-партнеру.

При завантаженні відеоролика автоматично робиться запит у довідковій базі даних, до якої входять мільйони відеороликів, так званих файлів-відбитків, що належать правовласникам, які використовують Content ID. Файл-відбиток - це відео або аудіозапис, що належить правовласнику, з яким порівнюють користувальницькі відео, файли на сайт. Якщо виявляється відповідність одному з таких файлів, правовласник може вибрати, як вчинити з таким роликом, що порушує його права. Існує три опції: монетизувати контент, блокувати його або отримувати статистику перегляду. Більшість партнерів вибирає перший варіант.

Також сервіс розробив технологію, що дозволяє уникнути повторного завантаження відеороликів, видалених за порушення авторських прав. Для кожного ролика, видаленого за порушення авторських прав, створюється унікальний хеш-ідентифікатор. Система не дасть повторно завантажити такий самий відеоролик, навіть якщо він буде завантажуватися з іншим ім'ям файлу або іншим користувачем.

Відео, які завантажують на YouTube, не можуть бути довше 10 хвилин. Дане обмеження ввели, щоб користувачі не могли завантажувати серіали чи фільми цілком. Це правило не поширюється на партнерів YouTube.

джерело: SecurityLab
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; фонограми, відеограми; Інтернет; світ
теги: порушення права; сайт; Європа; інтернет; піратство; фільм; Ютьюб




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100