На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
«Венчурний бізнес — це коли інвестуються 10 компаній, з них половина стає банкрутами, у трьох ви повертаєте свої інвестиції, одна дає 10-кратне зростання й у ще одній компанії прибуток в 100 разів перевищує вкладення» — Тім Дрейпер
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Засновник Amazon винайшов купівлю за кивки

2010-06-07

Засновник інтернет-магазину Amazon Джефф Безос подав заявку на патент на винахід, що дозволяє підтверджувати онлайнові операції жестом, наприклад кивком, або виразом обличчя. Про це повідомляє видання TechFlash.

В якості підтвердження покупки також будуть ідентифікуватися посмішка або підняття брів. Користувач зможе не тільки підтвердити покупку, але й показати на пальцях, скільки предметів йому потрібно. Щоб уникнути помилкових спрацьовувань, патент передбачає можливість створення паролю із жестів, який і буде знаком для покупки. Наприклад, паролем можуть бути три кивки з подальшою посмішкою.

Для того, щоб винахід спрацював, на комп'ютері користувача має бути встановлена спеціальна система розпізнавання рухів. У заявці говориться, що в майбутньому вона може замінити звичайні пристрої введення, такі як сенсорні панелі та цифрові клавіатури.

Сама заявка була подана ще в 2008 році. Її опублікували тільки 20 травня 2010 року, а журналісти виявили документ лише в червні.

В даний час Amazon вже використовує систему спрощеної покупки під назвою 1-Click. Вона дозволяє купити той чи інший предмет, натиснувши всього на одну кнопку.


Images:

  • lenta.ru

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:

групи: реєстрація прав; реєстрація прав; Інтернет; світ
теги: винахід; заявка; інтернет; Амазон; комп'ютерні технології




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100