На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У США «індустрія копірайту» створює 5% ВВП, а інтелектуальна власність є головною статтею експорту
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

eBay виплатить Louis Vuitton компенсацію в 316 тисяч доларів

2010-02-12

Онлайн-аукціон eBay виплатив компанії Louis Vuitton компенсацію в 316,5 тисячі доларів США. Таке рішення, повідомляє Associated Press у четвер, 11 лютого, прийняв Окружний суд Парижа, що розглянув позов виробника предметів розкоші про порушення його ексклюзивних прав на торговельну марку.

eBay також вводить заборону на пошук на своєму сайті за ключовими словами, що мають відношення до Louis Vuitton, включаючи навмисно перекручене написання назви знаменитого дому моди ("Viton", "Vitton" або "Wuiton"). Раніше на пошуковий запит з використанням перерахованих вище слів видавалися оголошення онлайн-аукціону eBay, який заплатив за цей вид реклами.

Представники керівництва eBay уже оголосили, що мають намір оскаржити рішення паризького суду. При цьому вони відзначили, що хоча суд і встав на сторону позивача, розмір компенсації виявився значно менше, ніж розраховувала компанія Louis Vuitton. Виробник предметів розкоші оцінював репутаційну шкоду, яку заподіяв eBay, в 1,7 мільйона доларів (1,2 мільйони євро).

Власник торговельної марки Louis Vuitton — компанія LVMH — уже кілька років зі змінним успіхом веде судовий позов з Google, чия рекламна мережа AdWords надає можливість показу оголошень по заздалегідь викуплених ключових словах.

У свою чергу, виробники предметів розкоші, у тому числі й Louis Vuitton, виграли кілька судових позовів до онлайн-аукціонів eBay, які стосувалися продажу підроблених товарів під їхніми марками.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100