На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У наступних світових війнах буде розвертатися боротьба за інтелектуальну власність, а не за нафту
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

•Внесено зміни в закон «Про поширення екземплярів аудіовізуальних творів і фонограм»

2003-08-08

Леонід Кучма підписав закон України «Про внесення змін у Закон України «Про поширення екземплярів аудіовізуальних творів і фонограм».

Як повідомила прес-служба глави держави, даний закон набирає сили з дня його опублікування, а зміни, внесені відповідно до цього Закону в Кодекс України про адміністративні правопорушення й у Кримінальний кодекс України, — через 90 днів після вступу в силу цього закону.

Зміни передбачають маркірування контрольними марками екземплярів аудіовізуального твору чи фонограми перед їхнім випуском у оббіг, а також екземплярів відеограм, комп’ютерних програм і баз даних. Процедура одержання контрльних марок визначається цим законом.

Кошти, отримані від продажу контрольних марок, зараховуються в спеціальний фонд Державного бюджету України і використовуються по цільовому призначенню для виготовлення контрольних марок і здійснення заходів щодо забезпечення їхньої видачі (колишньою редакцією закону (частина 3 статті 8) не визначалося, яким чином повинні були використовуватися кошти, отримані від продажу контрольних марок).

Відповідно до закону, винні особи залучаються до цивільної, адміністративної і кримінальної відповідальності відповідно до закону (діюча редакція Закону (ст. 14) вносить відповідні зміни в Кодекс України про адміністративні правопорушення, установлюючи відповідальність за незаконне поширення екземплярів аудіовізуальних творів чи фонограм).

Джерело: Подробиці

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100