На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У світі діє понад 5,8 млн. патентів і кожний день подається 2 тис. патентних заявок, в Україні зареєстровано 86 тис. патентів на винаходи
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Постанова Уряду РФ від 28 квітня 2006 р. N 252 «Про ліцензування діяльності по відтворенню (виготовленню екземплярів) аудіовізуальних творів і фонограм на будь-яких видах носіїв»

2006-06-15

Визначається порядок ліцензування діяльності по відтворенню (виготовленню екземплярів) аудіовізуальних творів і фонограм на будь-яких видах носіїв, здійснюваної юридичними особами й (або) індивідуальними підприємцями. Органом, що ліцензує, є Росохоронкультура, що здійснює діяльність по видачі відповідних ліцензій.

Положення визначає перелік документів, які здобувач повинен представити для одержання ліцензії, а також вимоги й умови, необхідні при здійсненні діяльності, що ліцензується. Зокрема, ліцензіат повинен мати документи, що підтверджують замовлення на виготовлення відповідної продукції; його право або право замовника на відтворення аудіовізуальних творів і фонограм (договорів на придбання авторських й (або) суміжних прав); наявність у ліцензіата прокатних посвідчень на кіно- і відеофільми, які підлягають реєстрації; і ін. Ліцензія на здійснення діяльності, що ліцензується може надаватися строком на 5 років. («гаряче» посилання доступне до 02 червня 2006р.)


Джерело


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100