На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Держава повинна побачити переваги людського потенціалу — знань, інтелектуальної власності, ідей — перед нафтою, газом, металом і нерухомістю: на відміну від природних копалин людський потенціал має здатність накопичуватися.
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

«Крах українського літакобудування?»

2003-04-28

Президент і Уряд нас переконують, що Україна продовжує займати провідні позиції у світовому літакобудуванні, посилаючись на проект по створенню середнього військово-транспортного літака Ан-70, що випереджає, начебто, на десять років світові розробки в цьому напрямку. Але за останні п’ять років в країні провалені інноваційні програми «Український телевізор», «Український комбайн», така ж доля чекає і «світовий» АН-70.

На минулому тижні навколо російсько-українського проекту по створенню середнього військово-транспортного літака Ан-70 вибухнув великий міжнародний скандал. Група російських конструкторів, керівників авіазаводів і фахівців НДІ ВПС Росії направила лист міністру оборони Сергію Іванову з рекомендацією припинити розробку Ан-70 за рахунок коштів Міноборони РФ.


В цьому інноваційному проекті це вже другий нокаут (перший був у січні 2001 року під Омськом), у який посилає партнер(?) Росія Україну в черговому раунді, назва якому «2003 — рік Росії в Україні». Навіть Кличко більше не тримає. Нокдаун?

Докладна інформація в аналогічній статті на сайті «ВЯПат».


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100