На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Держава повинна побачити переваги людського потенціалу — знань, інтелектуальної власності, ідей — перед нафтою, газом, металом і нерухомістю: на відміну від природних копалин людський потенціал має здатність накопичуватися.
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Apple подала новий патентний позов проти Samsung

2011-06-26

Apple подала в суд у Південній Кореї позов проти компанії Samsung Electronics, звинувативши її в порушенні кількох своїх патентів.

Позовна заява Apple було прийнято судом центрального округу Сеула в середу, 22 червня. У Сеулі розташована штаб-квартира Samsung.
У своїй позовній заяві компанія Стіва Джобса стверджує, що Samsung незаконно скопіювала смартфон iPhone третього покоління, передає Bloomberg з посиланням на новинний сайт MoneyToday. На думку Apple, схожу з iPhone зовнішність має апарат Samsung Galaxy S.

Патентне розгляд між двома компаніями триває вже більше двох місяців. Воно було ініційовано Apple, яка 15 квітня подав до суду на Samsung, вказавши на подібності між смартфонами і планшетами лінійки Galaxy і смартфонами і планшетами iPad. Кілька днів по тому південнокорейська компанія відповіла зустрічним позовом. Позов Apple надійшов до суду в США, а позов Samsung - в суди у Німеччині, Південній Кореї, Японії та США.

При цьому Apple і Samsung є партнерами у сфері постачання напівпровідників. Зокрема, Samsung виробляє для Купертино процесори A4 і A5, які використовуються в iPhone і iPad.

Посилання по темі:

джерело: Ітернет-сайт "ВЯПат"
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; світ
теги: судова практика; США




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100