На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
На земній кулі зареєстровано більше 30 млн. торговельних марок (в Україні – понад 100 тис.) і це число зростає щороку майже на мільйон
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Правовласники заборонили знімати мультфільм про Термінатора

2010-08-16

Компанія Hannover House, яка планує випустити повнометражний мультфільм Terminator 3000, отримала лист-попередження від Pacificor, власника прав на франшизу, повідомляється на сайті Deadline.

Лист наказує припинити роботу над фільмом, тому що ліцензії або дозволу на зйомки стрічки отримано не було. У документі також стверджується, що творці Terminator 3000 взагалі не зв'язувалися з Pacificor. Правовласники дізналися про існування цього проекту завдяки інтернет-ресурсам, і він став для них сюрпризом.

У свою чергу представники Hannover House заявили, що вже домовилися про зустріч з юристами Pacificor. У найближчі дні між сторонами відбудуться переговори. Hannover House спробує переконати правовласників у прибутковості проекту. Якщо Pacificor не змінить точку зору, зйомки Terminator 3000 не почнуться.

Раніше передбачалося, що зйомки мультфільму почнуться в січні 2011 року. Творці Terminator 3000 планували знімати мультфільм в 3D-форматі.

Останнім на сьогоднішній день фільмом франшизи є стрічка "Термінатор: Та прийде рятівник", що вийшла в 2009 році. Її режисером став МакДжі; головні ролі виконали Крістіан Бейл, Сем Уортінгтон і Антон Єльчин.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; світ
теги: ліцензія; фільм; мультфільм




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100