На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У будь-якій цивілізованій країні права інтелектуальної власності повинні бути такими ж святими і непорушними, як і право приватної власності
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Роспатент безкоштовно надасть свої бази асоціації НАІРІТ

2010-06-18

Національна асоціація інновацій і розвитку інформаційних технологій (НАІРІТ) уклала угоду з Федеральною службою з інтелектуальної власності, патентам і товарним знакам (Роспатент) про безкоштовний доступ членів Асоціації до електронних баз патентів Роспатенту.

Звернення до баз даних Роспатенту є необхідною процедурою для російських інноваторів при оформленні авторських інтелектуальних прав на свої розробки. Таким чином, перевіряється «патентна чистота» винаходу.

Згідно з правилами Роспатенту, сервіс пошуку був платним, але після укладення угоди членам НАІРІТ буде відкрито вільний доступ до цих інформаційних ресурсів. Це дозволить російським розробникам щорічно економити від 10 до 12 мільйонів рублів.

Нагадаємо, що НАІРІТ - громадська некомерційна асоціація, що об'єднує понад 1400 російських розробників інноваційних технологій. Асоціація була створена в 2006 році і зараз тісно співпрацює з Адміністрацією Президента РФ, Державною Думою і Радою Федерації РФ, профільними міністерствами та відомствами РФ, Російської академії наук.

У перелік основних завдань НАІРІТ входить консолідація інноваційного потенціалу Росії, сприяння формуванню в Росії інноваційної інфраструктури, організація взаємодії членів асоціації з представниками державних органів влади та венчурних фондів, а також забезпечення громадського контролю за процесом реалізації державних програм у сфері підтримки інновацій в Росії.

джерело: CyberSecurity
корисний матеріал? Натисніть:

групи: Економіка та фінанси; світ
теги: бази даних; реєстрація; договір; Росія




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100