На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
«Венчурний бізнес — це коли інвестуються 10 компаній, з них половина стає банкрутами, у трьох ви повертаєте свої інвестиції, одна дає 10-кратне зростання й у ще одній компанії прибуток в 100 разів перевищує вкладення» — Тім Дрейпер
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Студенти допоможуть Warner Bros. боротися з інтернет-піратами

2010-03-30

Британський підрозділ Warner Bros. Entertainment оголосив про набір студентів для проходження стажування у відділі по боротьбі з інтернет-піратами. Оголошення з описом вакансії було розміщено на сайті Університету Манчестера.

Студенти повинні допомогти Warner Bros. відслідковувати розміщення посилань на контент компанії в пірінгових мережах, файлосховищах і на інтернет-форумах. Також вони повинні будуть заводити нові облікові записи на піратських сайтах, допомагати видаляти посилання на незаконний контент і розсилати попередження про порушення авторських прав.

До кандидатів висуваються наступні вимоги — вони повинні володіти навичками роботи на комп’ютері й в інтернеті, мати організаторські здатності й бути товариськими. Ідеальний кандидат повинен мати досвід роботи з пірінговими протоколами, а також розуміти принципи функціонування ftp, інтернет-форумів і новинарних груп.

Warner Bros. готові запропонувати студентам,які вивчають будь-яку дисципліну з тих, що мають відношення до комп’ютерних технологій, річний контракт на суму 17,5 тисячі фунтів. Прийом вакансій буде завершений 31 березня, а до роботи студентам пропонується долучитися в липні 2010 року.

Власником компанії Warner Bros. Entertainment, яка випускає художні фільми, телевізійні передачі й книги, є медіахолдинг Time Warner. Він відомий тим, що активно бореться з інтернет-піратами й самостійно поширює власний контент у Мережі. У серпні 2009 року компанія уклала угоду з YouTube про показ відеороликів каналів CNN й Cartoon Network. За умовами угоди YouTube поділиться з Time Warner частиною рекламного виторгу.

джерело: lenta.ru
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100