На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Кишеньковий персональний комп’ютер (КПК) – обов’язковий атрибут безперервного творчого процесу і незамінна річ для творчої людини
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Китайський пошуковий сервер Baidu виграв позов

2010-01-26

1-й Пекінський народний суд проміжної інстанції зняв з пошукового серверу обвинувачення в потуранні піратству. Позов був поданий звукозаписними компаніями Universal Music, Sony BMG Music Entertainment Hong Kong й Warner Music Hong Kong на початку 2008 року. Лейбли обвинувачували Baidu у тому, що система демонструє в результатах пошуку посилання на сайти, на яких розміщені піратські музичні композиції.

Однак суд не визнав дії розвідувача протизаконними

Аналогічна скарга була подана цими ж лейблами, а також компанією Gold Label Entertainment відносно китайського порталу Sohu.Com і його розвідувача Sogou. І знову суд визнав, що відповідачі не порушували законів, видаючи посилання на ресурси з незаконними треками.

Представники Міжнародної федерації звукозаписної індустрії (IFPI) розчаровані обома рішеннями, але мають намір продовжувати боротьбу. За їхніми словами, бізнес розвідувачів заснований на сприянні масовому порушенню копірайту, що завдає матеріальної шкоди артистам, продюсерам і всім гравцям легального музичного ринку Китаю.

джерело: Compulenta
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100