На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
«Венчурний бізнес — це коли інвестуються 10 компаній, з них половина стає банкрутами, у трьох ви повертаєте свої інвестиції, одна дає 10-кратне зростання й у ще одній компанії прибуток в 100 разів перевищує вкладення» — Тім Дрейпер
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Проти Blizzard подано позов про порушеня прав на інтелектуальну власність

2007-08-17

Народний суд вищого рівню Пекіна днями прийняв позов, поданий столичною корпорацією Founder проти американської Blizzard й її агента шанхайської компанії «The9 ltd.» за обвинуваченням у порушенні прав інтелектуальної власності. Пекінська корпорація зажадала компенсацію в розмірі 100 млн. юанів (близько 13,3 млн. доларів США), повідомляє китайське агентство Синьхуа.

Представник Founder повідомив, що Blizzard й її єдиний на материковій частині Китаю агент The9 без дозволу використовують розроблені Founder шрифти в знаменитій мережевій грі World of Warcraft. За оцінкою Founder, економічний збиток, нанесений Blizzard й її агентом, оцінюється більш ніж в 1 млрд. юанів (133 млн. дол).

У відсотковому відношенні прибутку частка World of Warcraft у всіх розроблених Blizzard мережевих іграх досягає приблизно 70 відсотків. Втім, американський гігант дістав величезний прибуток від безлічі китайських аматорів цієї гри

Поданий Founder позов став сенсацією, тому що за обсягом необхідної компенсації ця судова справа про порушення прав інтелектуальної власності не мала аналогів в історії КНР.


Джерело: CyberSecurity

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100