На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
«Венчурний бізнес — це коли інвестуються 10 компаній, з них половина стає банкрутами, у трьох ви повертаєте свої інвестиції, одна дає 10-кратне зростання й у ще одній компанії прибуток в 100 разів перевищує вкладення» — Тім Дрейпер
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Nike одержав 5 мільйонів за підробки в Росії

2005-07-21

Провідному світовому виробникові спортивного екіпірування Nike удалося стягнути з компанії, що підробляє її товари, 5 млн рублів штрафу. Така максимально можлива в Росії компенсація.

Тепер, зважаючи на все, очікується серія позовів від великих західних компаній — виробників одягу й взуття, які найбільше страждають від підробок їхньої продукції в Росії.

Днями Арбітражний суд Москви визнав незаконної продаж Компанією керування ресурсами комерційних структур (КУРКС) продукції під маркою Nike і зобов’язав КУРКС виплатити подавшей позов Nike International 5 млн руб. Про це «Відомостям» повідомив керуючий по захисту товарних знаків Nike у Росії Костянтин Райнот.

Американська корпорація Nike Inc. випускає спортивний одяг і продає його в 200 країнах миру. В 2004 р. обсяг компанії склав $12,4 млрд, чистий прибуток — $945 млн.

Обсяг російського ринку спортивних товарів (одяг, взуття, тренажери) в 2004 р. учасниками ринку оцінюється в $1,7 млрд. Динаміка росту — 15-20% у рік. Nike посідає друге місце (близько 20%) послу Adidas на російському ринку спортивного одягу й взуття.

По оцінці Nike, продажу контрафактноъ продукції під брендами світових виробників спортивного одягу досягають у Росії $300-500 млн у рік.


Джерело

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100