На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Сила інтелекту не в тому, щоб все знати, а в тому щоб знати, де в даний момент можна знайти необхідну інформацію
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

У кримських школах може бути введений загальноосвітній курс «інтелектуальна власність»

2004-01-24

Віце-прем’єр уряду Криму Віталіна Дедз провела четверте засідання створеної в серпні минулого року регіональної Робочої групи по реалізації програми скоординованих дій правоохоронних і контролюючих органів по боротьбі з незаконним виробництвом, поширенням і реалізацією аудіо- і відеопродукції, компакт-дисків і інших об’єктів інтелектуальної власності в Автономній Республіці Крим.

Робоча група відповідно до покладених на неї задачами визначає питання регіональної політики ведення боротьби з порушеннями авторських прав, організує розробку навчальних планів, програм, курсів по інтелектуальній власності для учнів, студентів, педагогів, сприяє роботі громадських організацій, діяльність яких спрямована на охорону прав інтелектуальної власності і боротьбу з піратством, сприяє організації і проведенню семінарів, «круглих столів», конференцій, присвячених цим проблемам і забезпечує інформування громадськості з питань охорони інтелектуальної власності.

Як повідомили в прес-службі Ради міністрів АРК, на засіданні затверджений план роботи на перше півріччя 2004 року. Він включає ряд виїзних засідань, семінарів і «круглих столів» по вивченню нових нормативно-правових актів у сфері охорони інтелектуальної власності.

Зокрема, у березні намічено провести семінар для вивчання положень Закону України «Про захист суспільної моралі», що набрав сили в поточному році. Учасники робочої групи також висловили пропозицію ввести в загальноосвітніх школах курс «інтелектуальна власність» як загальноосвітній предмет.


Джерело: Ліга
корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100