На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У світі діє понад 5,8 млн. патентів і кожний день подається 2 тис. патентних заявок, в Україні зареєстровано 86 тис. патентів на винаходи
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

У Болгарії пройшла найбільша операція проти веб-піратів

2010-08-03

Болгарська поліція закрила чотири популярних файлообмінних ресурси. Це викликало захоплення у Міжнародної асоціації звукозаписної індустрії (IFPI), яка заявила, що це найбільша в історії акція, спрямована проти інтернет-піратів.

Сайтам nanoset.net, rapidadd.com, 4storing.com і afasta.com пред'явлені звинувачення в незаконному розповсюдженні книг, фільмів, ігор, музики та програмного забезпечення. Розслідування їх діяльності велося протягом декількох місяців.

За даними болгарської поліції, користувачами виплачено в загальній складності 5 млн левів (? 2,5 млн, $ 3,36 млн) за доступ до цих ресурсів. На конфіскованих серверах міститься більше 120 Тб неліцензійного контенту, що еквівалентно 200 тис. CD-R.

«Розмах операції, кількість вилучених піратських матеріалів і величезні фінансові активи злочинців ясно показують масштаб проблеми в Болгарії», - зазначила з цього приводу Інна Кільовий, виконавчий директор Болгарської асоціації музичних продюсерів.

Болгарія вважається країною з найнижчими доходами від легальних продажів музики і фільмів у Європі; частка піратської продукції на місцевому ринку оцінюється ледь не в 100%.

джерело: Компьюлента
корисний матеріал? Натисніть:

групи: порушення прав; порушення прав; Інтернет; світ
теги: сайт; Європа; інтернет; піратство




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100