На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У будь-якій цивілізованій країні права інтелектуальної власності повинні бути такими ж святими і непорушними, як і право приватної власності
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

А.Пугачова відстоює в суді права на товарний знак «Філіпп»

2010-01-29

Арбітражний суд Москви (РФ) зареєстрував позовну заяву Алли Пугачової до Роспатенту про визнання недійсним рішення відомства від 6 листопада 2009 року про дострокове припинення правової охорони товарного знаку «Філіпп», що належить Пугачовій. Рішення відомства про припинення правової охорони стосується товарів і послуг 41 класу МКТУ — «виховання, забезпечення навчального процесу, розваги, організація спортивних і культурно-просвітніх заходів».

У цей час Алла Пугачова є правовласником словесного товарного знаку «Філіпп» у двадцятьох класах МКТУ. Пугачова може використовувати марку «Філіпп» у виробництві наступних товарів і послуг: препарати для відбілювання та інші речовини для прання, фармацевтичні, ветеринарні й гігієнічні препарати, пристрої для відеозапису, транспортні засоби, меблі, дзеркала, рами, чай, рис, тапіока, саго, мед, сироп з патоки, дріжджі, пекарні порошки, сіль, гірчиця, оцет, соуси (приправи), пряності, транспорт, упакування й зберігання товарів, організація подорожей. Раніш Пугачовій належали права на «Філіпп» і у 41-му класі МКТУ.

Як передає РІА Новини, торік у Роспатент звернувся АНОО «Філіпп» (компанія зареєстрована в Самарі) із заявою про припинення правової охорони знака «Філіпп» відносно товарів і послуг 41 класу Міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТУ) у зв’язку з його невикористанням у даній категорії.

Вивчивши матеріали справи Палата з патентних суперечок Роспатенту прийняла рішення на користь самарського АНОО «Філіпп» і позбавила Пугачову прав на товарний знак «Філіпп» в 41-му класі МКТУ.

В інших класах правова охорона за свідоцтвом, виданому Пугачовій, залишилася в силі. Однак зараз Пугачова вирішила, що їй потрібен патент на «Філіпп» й в 41-му класі МКТУ.

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100