На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Російський суд заборонив ввіз горілки Nemiroff «Українська березова особлива (на бруньках)»

2006-04-08

Арбітражний суд Московської області 3 квітня заборонив ввіз горілки «Українська березова особлива (на бруньках)» виробництва компанії Nemiroff (Немирів, Вінницька область) на територію Росії.

Про це повідомила прес-служба компанії «Союз-Виктан» (Київ).

Відповідно до повідомлення, арбітражний суд Московської області 3 квітня остаточно підтвердив вердикт суду першої інстанції й виніс рішення, відповідно до якого компанії Nemiroff заборонено ввозити й продавати на території Росії горілку, у найменуванні якої є присутнім слово «Бруньки» у будь-яких його варіантах.

У повідомленні сказано, що це рішення суду вже набутило чинності й обов’язкове до виконання на всій території Росії, а у випадку його недотримання вищому керівництву російського офісу Nemiroff, а також структур, що поширюють у Росії цю горілку, грозить судове переслідування аж до кримінальної відповідальності.

Українські Новини


Нагадаємо, 21 грудня 2005 року відбулося засідання Арбітражного суду Московської області, на якому розглядалася заява Центральної акцизної митниці про залучення ТОВ «Универс» до адміністративної відповідальності за «незаконне використання товарного знаку».

ТОВ «Универс» є ексклюзивним імпортером продукції, зробленої ДП «Українська горілочна компанія «Nemiroff». За інформацією «Союз-Виктан», саме цією організацією на територію РФ протягом 2005 року «увозилася горілка «Українська Березова особлива на бруньках», з етикеткою, дуже схожої на етикетку горілки «Союз-Виктан на Березових Бруньках».

У компанії «Союз-Виктан» повідомляють, що в справі була винесена постанова «про призначення адміністративного покарання у вигляді накладення на ТОВ «Универс» штрафу в розмірі 30 тис. рублів і конфіскації всього затриманого товару, що містить у собі ознаки контрафактного». Кількість конфіскованої горілки склала 128 599,2 літри (4 вагони).

ЛIгабiзнесIнформ

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100