На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Патентний повірений на безоплатній основі надає консультації
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

У Києві знищили піратські компакт-диски

2006-03-10

На території київського заводу імені Артема 21 лютого знищено чергову партію контрафактних компакт-дисків, вилучених Службою безпеки України, повідомив ForUm.

Згідно з інформацією прес-центру СБУ, Департаментом контррозвідувального захисту економіки держави СБ України спільно з Управлінням контролю за додержанням законодавства в сфері інтелектуальної власності Державного департаменту інтелектуальної власності ініційовані та проводяться перевірки суб’єктів підприємницької діяльності, які розповсюджують контрафактну продукцію (диски для лазерних систем зчитування) в торговельній мережі м. Києва.

Протягом 2005-2006 років співробітниками СБ України спільно з державними інспекторами викрито та припинено протиправні дії низки суб’єктів підприємницької діяльності в сфері обігу аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм та баз даних. У результаті вжитих протягом 2005 року заходів виявлено низку злочинів, пов’язаних з порушенням прав інтелектуальної власності. За матеріалами СБ України порушено 17 кримінальних справ, з торговельної мережі м. Києва вилучено понад 47 869 шт. компакт-дисків на суму 802 333 грн. Щодо порушників складено десятки адміністративних протоколів.

За цей час регіональними органами СБУ застосовано понад 183 заходи адміністративного впливу, в результаті чого у правопорушників конфісковано за рішенням суду та знищено контрафактної продукції у кількості 76 538 шт. на суму 1 524 936 грн., накладено штрафних санкцій на суму 44 440 грн. Попереджено нанесення економічних збитків державі в сумі 457 000 грн.

«Із перероблених дисків завод виготовляє ящички для квітів», розповів кореспонденту газети Экономические известия Володимир Мойсеєнко, заступник директора завода ім. Артема. Для виготовлення одного такого ящичка, за його словами, заводу потрібно переробити біля 40 компакт-дисків.


Журнал «Інтелектуальна власність»

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100