На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Держава повинна побачити переваги людського потенціалу — знань, інтелектуальної власності, ідей — перед нафтою, газом, металом і нерухомістю: на відміну від природних копалин людський потенціал має здатність накопичуватися.
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Домен michelin.su перейде власникові товарного знаку Michelin

2005-09-22

За повідомленням представників компанії RU-CENTER, що виступила в розгляді суперечки про домен michelin.su як третя особа, 28 червня 2005 року Арбітражним судом міста Москви затверджена примирена угода між власником товарного знаку Michelin, компанією Женераль дез Етаблисман Мішлін-Мішлін е Ко, і власником домена michelin.su, ТОВ «АТТ-М». Вимоги позивача (правовласника товарного знаку) зводилися до визнання порушення його виключного права на товарний знак Michelin і передачі позивачеві права адміністрування домена michelin.su.

Це був перший судовий розгляд, пов’язаний з доменним ім’ям у домені SU. Багато спостерігачів з інтересом чекали рішення суду, однак суду не довелося розглянути цю суперечку по суті. У судовому засіданні позивачем і відповідачем були заявлені клопотання про затвердження мирової угоди. Керуючись ст. 49, 138-142 АПК РФ суд затвердив примирену угоду й припинив провадження по цій справі. Найближчим часом компанія Женераль дез Етаблисман Мішлін-Мішлін е Ко стане адміністратором домена michelin.su.


Регіональний Мережний Інформаційний Центр


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100