На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Прибутки від використання патентів у світі зросли від 3 млрд дол. у 1982 році до 120 млрд дол. у 2003 році
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Ізраїльська вакцина від раку в 2017 році!

2016-11-29

Ізраїльська біотехнічна компанія розробила інноваційну терапевтичну вакцину для хворих на рак, яка могла б запобігти близько 90 відсотків випадків рецидиву захворювання.

В даний час вакцина проходить клінічні випробування в ізраїльській клініці "Хадаса" в Єрусалимі. Уже в 2017 році вакцина може стати доступною для застосування на регулярній основі, не тільки для лікування онкологічних захворювань, але і для запобігання рецидивам раку.

Вакцина призначена для лікування раку крові, а точніше - множинної мієломи. Якщо препарат буде діяти як очікувалося, то він може бути застосований до 90 відсоткам всіх відомих видів раку, в тому числі раку простати і молочної залози, солідним і непоказним пухлин.

При ракове захворювання, організм «знає», що функціонує не зовсім правильно, але імунна система «не розуміє», як захистити себе від пухлини, подібно до того, як вона це робить для захисту організму від інфекції або вірусу. Це відбувається тому, що ракові клітини - власні клітини організму, які почали розвиватися неправильно. Разом з тим, імунна система хворого на рак сильно подавлена ​​як хворобою, так і проведеним лікуванням.

Ідея дії вакцини полягає в тому, щоб активувати імунну систему для мобілізації проти виниклої загрози. Традиційна вакцина допомагає імунній системі захищатися від «сторонніх загарбників», таких як бактерії або віруси, і її вводять людям, які ще не захворіли. Терапевтичні вакцини вводяться хворим, і діють як ліки.

Нова вакцина діє шляхом активації імунної системи і "навчаючи" Т-клітини для пошуку і знищення клітин з молекулою MUC1, яка, як правило, зустрічається тільки в ракових клітинах. Більше 90 відсотків поширених солідних ракових пухлин, а також багато несолідні пухлини, в тому числі лімфома, лейкемія і множинна мієлома, містять молекулу MUC1.

Рак на пізніх стадіях буде як і раніше вимагати хіміотерапію або операцію з видалення великої пухлини, але якщо розмір ракової пухлини зменшився, то організм буде мати можливість боротися з ним. У цих випадках вакцина розглядається як довгостроковий підхід, щоб запобігти рецидив.

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100