На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Патентний повірений на безоплатній основі надає консультації
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

12 чудес, які змінять світ у 2020 році

2011-05-07

Що нас чекає в найближчі 10 років? - Таким питанням задався сайт американського наукового журналу Popular Science, повідомляє Франческо Тортора у статті, опублікованій на сайті газети Corriere della Sera.

"Сайт американського наукового журналу Popular Science перерахував винаходи, які через 10 років зможуть кардинально змінити життя живих істот", - пише видання.

Веб-сайт уточнює, що 2020 обраний для зручності, оскільки інновації можуть стати реальністю в 2019 або в 2021 році. Першим великим нововведенням стане станція, побудована роботами для роботів на Місяці. Цей проект буде реалізований Японією. "Незважаючи на тривалий період реконструкції після руйнівних землетрусів і цунамі, цей проект вже запрограмований, і немає ніякої іншої країни у світі, яка зможе довести до кінця таку складну роботу ", - Зазначив Майк Лібхольд з Institute for the future, каліфорнійського наукового закладу, спеціалізується на змінах, які відбудуться в майбутньому, пише автор статті.

"Другим великим проектом, який з'явиться до 2020 року, може стати високошвидкісна залізнична лінія, яка з'єднає Лондон і Пекін. Вона пройде через 17 країн і з'єднає Європу та Азію. На думку вчених, це будівництво в технічному плані можливе, але навряд чи воно буде завершено до 2020 року "через проблеми економічного і політичного характеру". До 2020 року можуть бути реалізовані і ще два амбітних проекти: автомобілі з автоматичними пілотами і літаючі авто, розробкою останніх займається Arpa, департамент міністерства оборони, що спеціалізується на розробках нових технологій для військового використання ", - повідомляє кореспондент.

"Крім того, до зазначеного періоду, ймовірно, біопаливо прийде на зміну вуглеводнів, людський мозок за допомогою імплантованих мікрочіпів зможе керувати ТБ, смартфонами і комп'ютерами, всі екрани будуть забезпечені технологією Oled, органічними світлодіодами. Польоти в космос стануть реальністю для заможних людей. Вчені з Ecole Polytechnique F?d?rale, Лозанна, стверджують, що до того часу вже можна буде створити штучний мозок, який зможе відтворювати функції неокортексу і виробляти ідеї, як людський мозок ", - пише автор статті.

джерело: Inopressa
корисний матеріал? Натисніть:

групи: Винаходи і корисні моделі; Наукові відкриття, науково-технічна інформація; Інноваційна діяльність; світ
теги: винахід




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100