На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
Кишеньковий персональний комп’ютер (КПК) – обов’язковий атрибут безперервного творчого процесу і незамінна річ для творчої людини
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Garmin й Asus створюють спільний бренд

2009-02-04

Виробник пристроїв для навігації компанія Garmin планує створити в співробітництві з тайваньським виробником Asus спільний бренд Garmin-Asus, що займеться виробництвом смартфонів. Компанії говорять, що плановані смартфони будуть працювати на базі майже всіх популярних мобільних ОС — Windows Mobile, Linux й Google Android. Планів по випуску пристроїв на базі Symbian поки немає.

У компанії Asustek говорять, що об’єднання з Garmin — це свого роду ринкова відповідь рішенням подібним HTC G1 або iPhone. Одним з козирів нових смартфонів стануть локаційні функції, за створення яких візьметься Garmin, що має в цьому чималий досвід

Перший спільний апарат компанії готовлять представити вже в першій половині цього року — ним стане раніше анонсований Nuvifone G60, що тепер одержав у назві приставку Garmin-Asus (раніше Garmin хотіла випустити цей смартфон самостійно). В Asus говорять, що офіційний показ новинки відбудеться в лютому в Барселоні на Mobile World Congess.

Нагадаємо, що для Garmin вихід на ринок стільникових телефонів є дебютом, а от Asus тут є присутня уже 8 років і продає апарати як на базі Windows Mobile, так і на базі Linux.


Джерело: CyberSecurity

корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100