На головну | Пишіть нам | Пошук по сайту тел (063) 620-06-88 (інші) Укр | Рус | Eng   
У наступних світових війнах буде розвертатися боротьба за інтелектуальну власність, а не за нафту
  новини  ·  статті  ·  послуги  ·  інформація  ·  питання-відповіді  ·  про Ващука Я.П.  ·  контакти за сайт: 
×
Якщо ви помітили помилку чи похибку, позначте мишкою текст, що включає
помилку (все або частину речення/абзацу), і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нам.
×

Майкрософт оголосив про офіційне відкриття Офісу Майкрософт в Україні

2003-06-29

 

Представництво Майкрософт у країнах СНД повідомляє про те, що з 1 липня 2003 року починає повноцінно функціонувати Офіс Майкрософт в Україні під керівництвом Валерія Лановенко, що вступиd в посаду Генерального директора Майкрософт в Україні.

«Майкрософт веде бізнес на Україні починаючи з 1997 року. C 1998 року територія України ввійшла в зону відповідальності Представництва Microsoft у СНД. За минулий час в Україні була сформована молода, енергійна команда співробітників. Блискучі результати продажів привели до того, що в червні 2002 р. корпорація Microsoft прийняла рішення про відкриття Офісу в Україні, — сказала Ольга Дергунова, Глава представництва Майкрософт у країнах СНД. Я рада оголосити, що Генеральним директором Майкрософт в Україні призначений Валерій Лановенко — відомий у IT-індустрії фахівець, що має за плічми солідну професійну підготовку і великий досвід успішної роботи».

У зв’язку з вступом у нову посаду Валерій Лановенко сказав: «Хоча компанія Майкрософт є присутня на українському ринку вже більш 5 років, офіційне відкриття Офісу компанії в Україні є серйозним інвестиційним рішенням, що дозволить підвищити ефективність нашої роботи в Україні. Ми сподіваємося, що наша робота буде сприяти просуванню передових технологій Майкрософт і допоможе нашим клієнтам у досягненні успіхів у їхньому бізнесі. Стрімке зростання українського ринку програмного забезпечення не тільки відкриває для нас нові можливості, але і накладає на нас нові зобов’язання перед клієнтами і партнерами. До пріоритетних задач Офісу Майкрософт в Україні відносяться розвиток нашої партнерської мережі в регіонах, підвищення якості технічної підтримки і супроводи, подальша локалізація продуктів Microsoft, а також пропаганда переваг використання ліцензійного програмного забезпечення».


ЛIгабiзнесIнформ


корисний матеріал? Натисніть:




інші новини...
© Ярослав Ващук, 2003-2023
при використанні будь-яких матеріалів сайту посилання на джерело обов'язкове
[pageinfo]
сайты Хмельницкого bigmir)net TOP 100